Sok detoks snaga 0,2l Lučar

Sok detoks snaga 0,2l Lučar

129.80 DIN
1445

Sok detoks snaga

   Lučar ceđeni sokovi su potpuno prirodni proizvodi bez dodataka šećera, vode, aditiva, veštačkih boja i konzervansa. Ovi sokovi su bogati vitaminima, mineralima i antioksidantima, a svi sastojci dolaze iz prirode.


Sastav

   Sok detoks snaga napravljen od sočnih jabuka, slatkih malina, hrskave šargarepe, osvežavajućeg grejpfruta, kiselkastog limuna i pikantnog đumbira je pravi energetski eliksir. Sadrži obilje hranljivih sastojaka koji pomažu u održavanju dobrog zdravlja, a njegova redovna konzumacija doprinosi jačanju snage i vitalnosti organizma.


Zdravstvene prednosti

   Sok detoks snaga je bogat antioksidansima i vitaminima koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala u organizmu, što može smanjiti rizik od bolesti i usporiti proces starenja. Sastojci poput đumbira mogu pomoći u smanjenju upala u telu, dok šargarepa sadrži beta-karoten koji doprinosi zdravlju očiju i kože. Uz to, osvežavajući ukus ovog soka čini ga savršenim za uživanje u bilo koje doba dana. 

   Redovna konzumacija ovog soka može pomoći u jačanju imuniteta, održavanju dobrog zdravlja srca i krvnih sudova, poboljšanju probave, kao i povećanju energije i vitalnosti.

Sok detoks snaga može imati pozitivna svojstva na zdravlje: 

 

• Smanjuje upale: Sastojci ovog soka imaju protivupalna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upala u telu. Sadrži malinu, bogatu antioksidansima koji mogu smanjiti upale u telu.

• Pomaže u detoksikaciji: Sok može pomoći u čišćenju toksina iz tela zahvaljujući antioksidansima prisutnim u sastojcima, uključujući grejpfrut koji sadrži spoj naringin, poznat po svojim detoksikacionim svojstvima.

• Jača imunitet: Sastojci ovog soka sadrže vitamine i minerale koji mogu poboljšati funkciju imunološkog sistema. Jabuke sadrže vitamin C,  dok šargarepe sadrže vitamin A i beta-karoten, sva tri vitamina su važna za imunitet. Takođe, ostali sastojci soka poput grejpa i limuna takođe mogu pružiti podršku imunološkom sistemu.

• Poboljšava varenje: Sok sadrži enzime koji mogu pomoći u razgradnji hrane i olakšati probavu. Limun sadrži enzim limunsku kiselinu, koja može pomoći u probavi.

• Povećava energiju: Sastojci ovog soka mogu pomoći u povećanju energije i smanjenju umora zbog svojih hranjivih sastojaka i prirodnih šećera. Đumbir sadrži gingerol, koji može pomoći u povećanju energije.

• Poboljšava zdravlje srca: Sok sadrži antioksidanse i druge hranjive sastojke koji mogu pomoći u smanjenju rizika od srčanih bolesti i poboljšanju zdravlja srca. Maline su bogate flavonoidima i antioksidansima koji mogu pomoći u zaštiti srca.

• Pomaže u kontroli šećera u krvi: Sastojci ovog soka sadrže vlakna i druge hranljive sastojke koji mogu pomoći u kontroli nivoa šećera u krvi. Šargarepe su bogate vlaknima i imaju niski glikemijski indeks.

• Može pomoći u mršavljenju: Sok sadrži malo kalorija, a mnogi sastojci imaju svojstva koja mogu pomoći u smanjenju apetita i poboljšanju metabolizma. Maline su bogate vlaknima i vitaminom C, a grejpfrut ima niski glikemijski indeks i može pomoći u smanjenju apetita.