Sok aronija matični 0,75l Lučar

Sok aronija matični 0,75l Lučar

698.00 DIN
2802

Aronija matični sok

   Lučar ceđeni sokovi su potpuno prirodni proizvodi bez dodataka šećera, vode, aditiva, veštačkih boja i konzervansa. Ovi sokovi su bogati vitaminima, mineralima i antioksidantima, a svi sastojci dolaze iz prirode.


Sastav

Matični voćni sok aronije, dobijen hladnim ceđenjem plodova aronije.

Sastav: matični voćni sok aronije 100%.


Zdravstvene prednosti

   Matični voćni sok aronije bogat je antioksidansima, vitaminima i mineralima, ima brojna pozitivna dejstva na zdravlje. Pomaže u održavanjuzdravlja srca, poboljšava cirkulaciju krvi i smanjuje rizik od srčanih bolesti. Takođe može pomoći u regulisanju krvnog pritiska, snižavanju holesterola i jačanju imunog sistema. Aronija je takođe poznata po svojim protivupalnim svojstvima i može pomoći u ublažavanju simptoma artritisa i drugih upalnih stanja.

Matični voćni sok aronije može imati sledeća lekovita svojstva:

Antioksidativno delovanje: Aronija je bogata antioksidansima, poput antocijana i flavonoida, koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala u organizmu i sprečavanju oštećenja ćelija.

• Jačanje imunog sistema: Matični sok od aronije može pomoći u jačanju imunog sistema, smanjujući rizik od infekcija i bolesti.

• Smanjenje upala: Aronija ima antiinflamatorna svojstva, što znači da može pomoći u smanjenju upala u organizmu.

• Podrška zdravlju srca: Aronija može smanjiti nivo holesterola i krvnog pritiska, što može pomoći u prevenciji srčanih bolesti.

• Poboljšanje zdravlja digestivnog trakta: Aronija može pomoći u regulisanju probave i sprečavanju problema sa varenjem.