Sok cvekla, jabuka 0,75l Lučar

Sok cvekla, jabuka 0,75l Lučar

Cena proizvoda: 239.80 DIN
642

Sok cvekla i jabuka

 

  Lučar ceđeni sokovi su potpuno prirodni proizvodi bez dodataka šećera, vode, aditiva, veštačkih boja i konzervansa. Ovi sokovi su bogati vitaminima, mineralima i antioksidantima, a svi sastojci dolaze iz prirode.


Sastav

   Mešani sok od voća i povrća nastaje kombinacijom ceđenog soka jabuke i sveže cvekle. Ova ukusna mešavina je bogata vitaminima i mineralima koji su neophodni za održavanje zdravlja, a sastojak koji se najviše ističe je matični voćni sok jabuke, dok matični sok cvekle pruža svoje jedinstvene hranljive sastojke.


Zdravstvene prednosti

   Cveklaje bogata antioksidantima i betainom, što pomaže u smanjenju upala i jačanju imunog sistema.Takođe je dobar izvor vlakana, vitamina Ci kalijuma, što doprinosi boljem zdravlju srca.

    Sok od jabuke zahvaljujući visokom sadržaju polifenola, flavonoida i drugih antioksidanata, sok od jabuke može poboljšati kognitivne funkcije mozga i smanjiti rizik od nastanka Alchajmerove bolesti. Takođe, ima prirodna antibakterijska svojstva, što može pomoći u sprečavanju infekcija u telu. Sok od jabuke sadrži prirodne enzime koji pomažu u razgradnji hrane i apsorpciji hranjivih materija. Kombinacija jabuke i cvekle u ovom soku pruža dodatne prednosti zdravlju, uključujući smanjenje upala u organizmu, poboljšanje cirkulacije krvi, održavanje zdrave telesne mase i poboljšanje funkcije jetre.

Sok od cvekle i jabuke može imati sledeća pozitivna svojstva:

 • Poboljšava varenje: Sok od cvekle je bogat vlaknima koja poboljšavaju rad creva i sprečavaju zatvor. Jabuka takođe sadrži vlakna koja doprinose zdravom varenju.

  • • Reguliše krvni pritisak: Cvekla sadrži nitrate koji se pretvaraju u nitrite i pomažu u proširivanju krvnih sudova, što može smanjiti krvni pritisak. Takođe, jabuka sadrži antioksidanse koji pomažu u smanjenju rizika od srčanih bolesti.

  • • Pomaže u detoksikaciji organizma: Cvekla je poznata po svojim detoksikacijskim svojstvima, jer pomaže u eliminisanju toksina iz organizma. Jabuka sadrži pektin koji takođe pomaže u detoksikaciji organizma.

  • • Poboljšava imunitet: Sok od jabuke i cvekle sadrži visok nivo vitamina C koji je važan za zdrav imunološki sistem. Osim toga, cvekla sadrži i beta-karoten koji se pretvara u vitamin A, koji takođe igra važnu ulogu u jačanju imunološkog sistema.

  • • Pomaže u održavanju zdrave kože: Vitamin C u soku od jabuke i cvekle je važan za proizvodnju kolagena, koji je ključan za zdravu kožu. Takođe, cvekla sadrži folnu kiselinu koja pomaže u održavanju zdrave kože.