Sok detoks jutro 0,75l Lučar

Sok detoks jutro 0,75l Lučar

Cena proizvoda: 369.80 DIN
2371

Sok detoks jutro

   Detoks jutro je kašasti sok koji se sastoji odmešavine voća i povrća, dobijenog ceđenjem jabuke, limuna i limete, kao i pasiranjem celera, peršuna, limuna i đumbira. U ovom soku se ne koriste aditivi ili konzervansi.


Sastav

   Detoks jutro je sok pripremljen od svežih sastojaka poput sočne jabuke, osvežavajuće limete i limuna, zdravog celera i peršuna, začinjen đumbirom, a dodatak zelenog čaja upotpunjuje ovu ukusnu i zdravu kombinaciju.


Zdravstvene prednosti

   Detoks jutro je sok bogat vitaminima, mineralima i drugim hranjivim materijama koji su dobijeni iz voća i povrća. Jabuke, limun i limeta su dobri izvori vitamina C, dok celer i peršun sadrže vitamine A, K i C, kao i minerale poput magnezijuma i kalijuma. Đumbir ima protivupalna svojstva, a zeleni čaj je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima. 

 

Sok detoks jutro može imati sledeća lekovita svojstva:

  • Smanjuje upale u organizmu - celer, peršun i đumbir imaju antiinflamatorna svojstva koja mogu smanjiti upale u telu

  • Pomaže u detoksikaciji organizma - celer i peršun su diuretici koji pomažu u izbacivanju toksina iz tela, dok zeleni čaj ima antioksidativna svojstva koja štite telo od slobodnih radikala

  • Poboljšava probavu - celer i đumbir imaju svojstva koja pomažu u poboljšanju probave i smanjenju nadutosti

  • Podstiče imuni sistem - limun i limeta su bogati vitaminom C, koji pomaže u jačanju imunog sistema

  • Pomaže u održavanju zdravog krvnog pritiska - zeleni čaj može pomoći u smanjenju krvnog pritiska, dok magnezijum u celeru može takođe pomoći u regulisanju krvnog pritiska