Fit sport 70g -Lucar

Fit sport 70g -Lucar

99.80 DIN
4264
FIT SPORT - sa ovsenim pahuljicama, bademom i kakao prahom

Neto količina: 70g

Fit Sport
je zdrav izbor za sve koji žele da se hrane kvalitetno i obezbede dovoljno energije za aktivan dan. Može se koristiti kao doručak ili jača užina, a sadrži obilje proteina, vlakana, vitamina i minerala. Uživajte u ukusu Fit Sporta i održavajte svoje zdravlje.

Sastav

   FIT SPORT je ukusan i potpuno prirodan obrok koji se sastoji od pažljivo izabranih sastojaka. Mešavina sadrži mlevene semenke golice, susama, lana i suncokreta, ovsene pahuljice, mleveni badem i obezmašćen kakao prah, zaslađene dekstrozom za brzo nadoknađivanje potrošene energije.

Ova izbalansirana mešavina je izvor proteina i cinka, a bogata je vlaknima, omega 3 masnim kiselinama, kalijumom, magnezijumom, gvožđem, bakrom i manganom. Uz FIT SPORT, možete uživati u zdravom obroku i obezbediti svom telu sve potrebne hranljive sastojke.


Zdravstvene prednosti

• Doprinosi održavanju zdrave telesne težine zahvaljujući bogatstvu vlakana koja pomažu u osećaju sitosti i regulaciji probave.
• Pomaže u održavanju zdravlja srca i krvnih sudova zahvaljujući omega-3 masnim kiselinama, koje su povezane sa smanjenjem rizika od srčanih bolesti.
• Doprinosi zdravom funkcionisanju mozga i nervnog sistema zahvaljujući prisustvu cinka i omega-3 masnih kiselina. 
• Pomaže u održavanju zdravlja kostiju i mišića zahvaljujući visokom sadržaju proteina, magnezijuma i drugih minerala.
• Doprinosi smanjenju rizika od različitih bolesti zahvaljujući prisustvu antioksidanasa i drugih hranljivih sastojaka.
• Pomaže u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi zahvaljujući visokom sadržaju vlakana i niskom sadržaju šećera.
• Doprinosi povećanju energije i poboljšanju sportskih performansi zahvaljujući visokom sadržaju proteina i ugljenih hidrata, kao i brzoj nadoknadi potrošene energije zahvaljujući dekstrozi.
• Pomaže u jačanju imunog sistema zahvaljujući prisustvu vitamina i minerala koji su ključni za zdrav imuni sistem.

Priprema

   Uputstvo za pripremu obroka: Da biste pripremili FIT SPORT obrok, jednostavno razmutite sadržaj kesice u 2,5 do 3 dl nemasnog jogurta, mleka ili biljnog mleka (bademovo, kokosovo, pirinčano, ovseno i sl.) po izboru. Ostavite smesu da odstoji najmanje 15 minuta pre konzumiranja i dodajte suvo ili sveže voće (bananu, suvo grožđe, suve smokve, urme, suve šljive, brusnicu, bobičasto voće i sl.) po želji. Takođe, FIT SPORT može biti hranljiv dodatak vašoj omiljenoj kaši, napitku, smutiju, šejkovima i musli kombinacijama.