Propolis C-100 tablete 24tabl Eko Farm

Propolis C-100 tablete 24tabl Eko Farm

199.80 DIN
1162

Propolis C-100 je dodatak ishrani na bazi ekstrakta propolisa visoke biološke vrednosti i vitamina C. Njihov pažljivo izbalansiran odnos doprinosi sinergističkom dejstvu (jedan drugom pojačavaju efekat) i jačanju imuniteta i otpornosti organizma na prehlade i infekcije.

Propolis je prirodna mešavina smolastih materija, koje iz različitih biljnih izvora (pupoljaka listova, kore drveća i biljnih sokova) sakupljaju medonosne pčele (Apis mellifera), a potom ih mešaju sa pčelinjim voskom i drugim izlučevinama. Zahvaljujući svom antimikrobnom delovanju, propolis prvenstveno štiti košnicu od bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. Njegova lekovita dejstva prepoznali su, međutim, i ljudi, koji su ga koristili kao narodni lek još od antičkih vremena. Nedavno je povratio svoju popularnost kao prirodni proizvod, koji se koristi u terapijske svrhe, a sve u cilju poboljšanja zdravstvenog stanja i prevencije različitih oboljenja.

Propolis C-100 tablete su jedinstven proizvod, jer u sebi sadrže čak 35mg ekstrakta propolisa sakupljenog na teritoriji naših Homoljskih planina, jednog od ekološki najočuvanijih predela istočne Srbije, poznatog po svojoj netaknutoj prirodi.

Vitamin C, poznati antioksidans, takođe ulazi u sastav Propolis C-100 tableta. U kombinaciji sa ekstraktom propolisa ostvaruje još jače pozitivno dejstvo na komponente našeg imunog sitema.

Prirodna aroma pomorandže zadužena je za prijatan ukus tableta i uspešno maskira svima nama poznatu gorčinu propolisa. Koliko je dobro podešen ukus tableta, govori i činjenica da ga odlično prihvata dečija populacija, nadaleko poznata po svojoj izbirljivosti.