Heljdina integralna testenina čipka 200g -Lucar

Heljdina integralna testenina čipka 200g -Lucar

99.80 DIN
4166

Heljdina integralna testenina - Lučar

Neto količina: 200g

   Lučar integralna testenina od heljde je delikatesni proizvod koji sjedinjuje tradicionalni ukus i modernu prehrambenu mudrost. Napravljena od najmanje 50% integralnog heljdinog brašna, ova testenina pruža optimalnu ravnotežu hranljivih sastojaka, čineći je idealnim dodatkom zdravoj ishrani.

   Zahvaljujući bogatstvu heljde u belančevinama, mastima, fosforu, gvožđu, kalcijumu i drugim dragocenim mikroelementima, "LUČAR" integralna testenina doprinosi vašem zdravlju na više nivoa. Ova testenina je naročito korisna za osobe koje se suočavaju sa poremećajima probave, malokrvnošću, gojaznošću ili nervnim poremećajima, zahvaljujući visokom sadržaju vitamina B.

   Pored toga, konzumiranje ove testenine može imati blagotvoran uticaj na zdravlje srca i krvnih sudova, pomažući u kontroli hipertenzije. Takođe se preporučuje za osobe koje se bore sa reumatizmom, glaukomom, dijabetesom i bolestima izazvanim radioaktivnim zračenjem.

   Integralna testenina od heljde nije samo ukusno jelo, već i odličan izvor esencijalnih hranljivih sastojaka koji podržavaju vaše opšte zdravlje. Uključite je u svoju ishranu i uživajte u koristima koje pruža ovaj prirodni, hranljiv proizvod.