Srebrna voda 500ml  +500ml koloid

Srebrna voda 500ml +500ml koloid

749.80 DIN
141

Koloidno srebro, kao preventivno sredstvo u organizmu formira rezervni imunološki sistem, čuva T-limfocite i obavlja deo njihovog posla. Osobe sa slabijim ili oštećenim imunitetom uzimanjem koloidnog srebra na dnevnom nivou u startu smanjuju rizik od infekcija, kako bakterijskih i gljivičnih, tako i virusnih. Koloidno srebro sprečava razmnožavanje parazita i gljivica i formira sekundarnu zaštitu organizma.

Zbog osobine da uništava viruse, bakterije i gljivice Koloidna Srebrna Voda blagotvorno deluje na poremećaj imunog sistema i štiti organizam od infekcija, efikasno uklanja stomačne probleme (infekcije želuca i creva) izazvane virusima, bakterijama i gljivicama (kandida, ešerihija, salmonela, stomačni grip...).

Takođe deluje na infekcije bubrega, urinarnih puteva i mokraćne bešike, protiv virusnog ili bakterijskog zapaljenja krajnika, ždrela, bronhija, infekcija usne duplje (kandida, streptokoke i stafilokoke...), zapaljenja desni...

Teške opekotine brže zaceljuju uz prisustvo koloidnog srebra. Koloidno srebro utiče i na zarastanje rana, poznati su sterilni zavoji koji sadrže koloidno srebro.

Perut i problemi sa opadanjem kose mogu da imaju mikroorganizme kao uzročnike. Tretiranje temena glave koloidnom srebrnom vodom može pozitivno da deluje na pomenute probleme.

Čišćenje kože lica koloidnom srebrnom vodom 15 ppm deluje na smanjenje i nestanak akni, bubuljica, apscesa... izazvanih bakterijama.

Primena koloidne srebrne vode 15 ppm u sklopu uobičejene higijene usne duplje drastično smanjuje broj mikroorganizama u usnoj duplji, smanjuje rizik od nastanka karijesa, uklanja neprijatan miris iz usta, koji potiče od aktivnosti mikroorganizama... Kandida u usnoj šupljini (naslage na sluzokoži usne duplje) može, uz prateću medicinsku terapiju, da se tretira i koloidnom srebrnom vodom 15 ppm, s obzirom da je kandida veoma osetljiva na delovanje srebra.

Neprijatan miris nogu i "atletsko stopalo" sa lakoćom se eliminišu primenom koloidne srebrne vode 15 ppm lokalno na stopala.

Nepatogene bakterije, normalne crevne flore, koje pomažu našem organizmu u probavnom sistemu u veoma maloj meri su pogođene delovanjem koloidnog srebra, zbog velike apsorpcije srebra u tkivu tankog creva. Mali broj istraživanja je vršen na ovom polju, pa se za svaki slučaj savetuje da ljudi koji intenzivno uzimaju koloidnu srebrnu vodu, povremeno uzmu i probiotske preparate za regulisanje normalne crevne flore. Nije zabeležen ni jedan slučaj da je došlo do ugrožavanja crevne flore koloidnim srebrom, pa je ovo samo mera opreza.