Rizina kasa cokolada 60g

Rizina kasa cokolada 60g

89.80 DIN
3632

Ovaj proizvod trenutno nemamo na stanju

Rižina kaša - čokolada

 

Dobra Rižina kaša sa čokoladom - uživanje u nutritivnoj raskoši i slasnom ukusu

   Dobra Rižina Kaša sa čokoladom pruža vam neodoljivu kombinaciju visoke prehrambene vrednosti i zadovoljavajućeg ukusa. Ovaj proizvod obećava izvanredno iskustvo koje će vaše telo ceniti i vaša čula obožavati. Svojom bogatom hranljivom ponudom, ova kaša vas zasiti na najbolji način i istovremeno je lako svarljiva. Nizak sadržaj natrijuma čini pirinač idealnom opcijom za one koji se suočavaju sa hipertenzijom i bolestima srca. Osim toga, prisustvo malog procenta belančevina i alkalizirajući efekat pirinča doprinose ravnoteži vašeg tela. 

   Dobra rižina kaša sa čokoladom, istovremeno, donosi uživanje za vaše čulo ukusa. Ukusna čokolada se sjedinjuje sa visokim kvalitetom pirinčane kaše, pružajući vam neodoljiv spoj slasti i hranljivosti. Svojim bezglutenskim karakterom, ova kaša je blagoslov za osobe sa alergijom na gluten (celijakija), otvarajući im vrata ka ukusnim i bezbednim obrocima. Osim što pruža osećaj energije, ova kaša je izvor odličnih antioksidanata koji blagotvorno utiču na metabolizam i celokupno zdravlje. Veliki nivo iskorišćenosti u organizmu obezbeđuje maksimalnu korist od njenih hranljivih vrednosti. Umirujuće dejstvo na mozak i nervni sistem, kao i sposobnost ublažavanja depresije, čine je dragocenim dodatkom za vašu dobrobit. Dobra rižina kaša sa čokoladom se proizvodi prema originalnoj recepturi, birajući pažljivo zdrave sastojke vrhunskog kvaliteta, u skladu sa najvišim standardima bezbednosti hrane.

   Oplemenjena vitaminima i mineralima, ova kaša podiže svoju nutritivnu vrednost, jača vaš imunitet i pruža vam zaštitu od potencijalnih bolesti. Kao proizvod 100% biljnog porekla, dobra rižina kaša sa čokoladom je savršeno prilagođena ishrani onih koji prate posebne režime ishrane. Uz ovu kašu, više nego obrok - dobićete pravu sinergiju zdravlja i ukusa koja će vas inspirisati da brinete o sebi, bez kompromisa sa zadovoljstvom.