Pšenicni široki rezanac integralni 300gr -Lucar

Pšenicni široki rezanac integralni 300gr -Lucar

99.80 DIN
4169

Integralni pšenični široki rezanac

Neto količina: 300g

   Lučar integralna testenina od pšenice je izvanredan spoj tradicionalnog ukusa i nutritivnih blagodati pšeničnih žitarica. Sastoji se od najmanje 50% integralnog pšeničnog brašna, pšenične krupice i namenskog pšeničnog brašna, pružajući savršeno izbalansiranu i hranljivu opciju za vašu ishranu.

   Pšenica, kao najpoznatija biljka na svetu koja se uzgaja već hiljadama godina, čini osnovu ishrane za veći deo globalne populacije. Sa bogatstvom hranljivih sastojaka, integralna testenina od pšenice doprinosi vašem zdravlju na više načina. U 100g ove testenine, nalazi se oko 340 kcal ili 1420 kJ energije, sa velikim udelom ugljenih hidrata.

   Pored toga, ova testenina je izvor minerala kao što su selen, fosfor, bakar, mangan, magnezijum, gvožđe i cink, što doprinosi vašem opštem zdravstvenom stanju. Vitamini poput tiamina, niacina, piridoksina, pantotenske i folne kiseline, prisutni u integralnoj testenini od pšenice, igraju važnu ulogu u održavanju optimalnog metabolizma i zdravlja nervnog sistema.

   Osim toga, ova testenina obiluje nerastvorljivim dijetetskim vlaknima, koja podržavaju probavni sistem, smanjujući nivo triglicerida u krvi i poboljšavajući osetljivost insulina. Antioksidansi i fitonutrijenti iz integralnih zrna pšenice pružaju zaštitu od slobodnih radikala, smanjujući rizik od raznih bolesti.

   Lučar integralna testenina od pšenice je savršen izbor za one koji teže zdravom načinu ishrane, pružajući bogatstvo prirodnih sastojaka i nutritivnih vrednosti.