Ražene integralne testenine spirala 300g -Lucar

Ražene integralne testenine spirala 300g -Lucar

99.80 DIN
4168

Integralna testenina od raži - Lučar

Neto količina: 300g

   Lučar integralna ražena testenina je autentičan spoj tradicionalnog ukusa i bogatstva hranjivih vrednosti koje pruža ovo zrno - raž. Sa oko 50% raženog brašna u svom sastavu, ova testenina nudi izuzetno hranljiv i ukusan obrok za sve ljubitelje zdravog načina ishrane.

   Raž je žitarica koja, iako nije toliko rasprostranjena kao pšenica, ima izuzetno vredne karakteristike. Sastoji se od oko 70% ugljenih hidrata, 9% belančevina, 2% masti i minerala poput kalijuma, fosfora, magnezijuma, gvožđa, kalcijuma, natrijuma, sumpora i mangana. Posebno se ističe kao izvor vitamina B grupe, što je ključno za optimalno funkcionisanje organizma.

   Osim svojih nutritivnih karakteristika, raž je poznata po svojoj korisnosti u različitim zdravstvenim stanjima. Smatra se da konzumiranje raži može biti od pomoći kod dijabetesa, anemije, Bazetove bolesti, tegoba u klimaksu, migrena, zatvora, poboljšanja krvne slike i boljeg funkcionisanja nervnog sistema.

Lučar integralna ražena testenina donosi ove blagodati raži u obliku ukusnih testenina, čineći je odličnim izborom za one koji žele da raznolikošću obogate svoju ishranu i uživaju u prednostima ove zdrave žitarice. Uključite je u svoje obroke i istražite bogatstvo ukusa i hranljivosti koju pruža ova izvanredna ražena testenina.