Pasteta sitake 50 gr VIECO

Pasteta sitake 50 gr VIECO

109.80 DIN
2872

Ovaj proizvod trenutno nemamo na stanju

Posni biljni namaz shiitake proizveden od svežih shiitaka pečurki i pažljivo odabranih začina i prvoklasnih sirovina biljnog porekla. Ne sadrži masti životinjskog porekla, holesterol, soju, šećer, veštačke boje i arome, pa su kao takvi idealan obrok za vegeterijance, dijabetičare, one koji praktikuju post i sve one koji se zdravo hrane.

O proizvodu : Posni biljni namaz shiitake

Sastojci: Voda, shitake pečurke, biljna ulja, proteini graška, krompirov skrob, probiotička vlakna, morska so, inaktivni kvasac, začini
Ne sadrži: holesterol, masti životinjskog porekla, šećer, soju, veštačke arome ili veštačke boje, konzervanse.
Energetska vrednost : 859 kJ (205 kcal) /100 g
Zemlja porekla: Srbija

• Preporučuje se kao jednokratan obrok za:
- vegeterijance
- dijabetičarima
- za vreme posta
- osobama sa povišenim holesterolom
- svima koji se zdravo hrane

• Lekovita svojstva:
Svetska zdravstvena organizacija (WHO) preporučuje ove japanske pečurke, jer imaju veoma izražena lekovita svojstva. Posebno značajan je vitamin B12 jer podstiče razvoj crvenih krvnih zrnaca i na taj način utiče na sprečavanje anemije, ali i kod poboljšanja koncentracije. Pečurka sadrži supstancu ergosterol koja se pod UV zracima pretvara u vitamin D. Od minerala najviše sadrži kalcijum, fosfor, gvožđe kao i veliku količinu ugljenih hidrata potrebnih za brzu nadoknadu izgubljene energije. Active Hexose Correlated Compound(AHCC) je α-glukan jedinjenje izolovano iz shiitake. U Japanu, AHCC je najpopularnija komponenta u alternativnoj medicini kod obolelih od raka. Jača imuni sistem tela, čisti krvne sudove od naslaga masnoće, poboljšava fizičke i intelektualne aktivnosti.