Ovsena kasa brusnica 60g

Ovsena kasa brusnica 60g

79.80 DIN
2050

Ovsena kaša - brusnica

 

Dobra Ovsena Kaša sa Brusnicom - energija i ukus u jednom zalogaju

   Dobra Ovsena Kaša sa Brusnicom je vaš najbolji saveznik za početak dana uz obrok koji spaja hranljivost i zadovoljstvo ukusa. Ova kaša je obogaćena vlaknima i beta glukanom, čineći je idealnom za svakodnevnu ishranu. Ova posebno pažljivo kreirana kaša koristi najkvalitetniji ovas uzet sa polja Finske, Danske i Nemačke kako bi se stvorile najukusnije instant ovsene pahuljice. Ovsena kaša je vaša idealna opcija zahvaljujući svojim blagotvornim dejstvima na organizam.

   Osim što vas zadržava sitim tokom jutra, ova kaša snabdeva vaš organizam ključnim vitaminima i mineralima, pružajući vam potrebnu energiju za sve što dolazi. Ovas, član porodice žitarica poznat kao "avena sativa", postao je popularan izbor u ishrani od osamdesetih godina prošlog veka, posebno kao ovsene pahuljice ili ovsena kaša.

   Dobra Ovsena Kaša sa Brusnicom se stvara prema originalnoj recepturi, koristeći zdrave sastojke najvišeg kvaliteta i po najstrožim standardima bezbednosti hrane. Obogaćena je vitaminima i mineralima kako bi se dodatno povećala njena nutritivna vrednost, pružajući vašem imunološkom sistemu podršku i pomažući da se spreče mnoge bolesti.

   Kao proizvod 100% biljnog porekla, Dobra Ovsena Kaša sa Brusnicom je savršena za sve koji se pridržavaju posebnih režima ishrane ili traže zdravije alternative.

   Priprema ove kaše je brza i jednostavna za svakoga. Bez potrebe za mlekom, samo sipajte 150 ml vrele vode, promešajte, ostavite 3 minuta da odstoji i vaša ukusna ovsena kaša sa brusnicom je spremna za uživanje.

   Osim zadovoljstva ukusa, ova kaša donosi izobilje vitamina i minerala u svakom zalogaju. Vitamin C, E, B kompleksa i drugi vitamini pružaju vam obilje za zdrav i energičan dan. Uz dobru ovsenu kašu sa brusnicom, više nego doručak - dobijate predivan spoj energije i ukusa koji će vas pokrenuti i inspirisati.