Mugi miso ječmeni 400gr

Mugi miso ječmeni 400gr

869.80 DIN
461

Ječmeni mugi miso (barley miso) 400gr pakovanje.
Jedna kaščica misa dnevno dovoljna je da pomogne vašem organizmu da stekne veliku količinu energije i da se zaštiti od bolesti. Proizveden prirodnim putem od žitarica po tradicionalnom japanskom receptu miso je mnogo više od hrane. Lako se kombinuje u svakodnevnoj ishrani od supa do kuvanih variva.

•lekovita svojstva: gvozdje,natrijum

Miso sadrži linolinsku kiselinu i lecitin koji rastvaraju holesterol u krvi.
Veoma je koristan u sprečavanju arterioskleroze i visokog krvnog pritiska. Bogat je mineralima. Sadrži žive enzime koji direktno pomažu u procesu varenja hrane. Sadrži velike količine glukoze koja nam daje energiju a zimi sprečava osećaj hladnoće.
Miso ima antikancerogena svojstva, može da prodre i u radioaktivne supstance i da ih eliminiše iz organizma putem stolice.
Miso sadrži proteine, kompleks B vitamina, obilje kalcijuma, fosfora, gvožđa, natrijuma, kalijuma, bioflavonida.Sadrži lecitin i linolinsku kiselinu, koji rastvaraju holesterol, i sprečavaju pojavu ateroskleroze.
Organski mugi miso japanske firme Muso pripremljen je tradicionalnim tehnikama u starim kedrovim bačvama, sa izuzetnom umešnošću i znanjem od sastojaka gajenih po principima organske proizvodnje.
Mugi miso japanske firme Muso pripremljen je tradicionalnim tehnikama u starim kedrovim bačvama, sa izuzetnom umešnošću i znanjem.