Fit dorucak 100g Lucar

Fit dorucak 100g Lucar

Cena proizvoda: 99.80 DIN 119.80 DIN
4255

FIT DORUČAK - sa ovsenim pahuljicama i čia semenom

FIT doručak - sa ovsenim pahuljicama i čia semenom - potpuno prirodan, zdrav obrok sa idealno izbalansiranim nutritivnim sastavom. Bogat je proteinima, nezasićenim mastima (omega 3), vlaknima rastvorivim u vodi, brojnim mineralima i vitaminima.

Posebne rezultate daje kod skidanja suvišnih kilograma, a pritom donosi i mnoge druge dobrobiti Vašem organizmu: reguliše masnoće u krvi (holesterol), pozitivno utiče na krvnu sliku, imuni sistem, varenje, čisti probavni trakt, pospešuje metabolizam i odlično je sredstvo za detoksikaciju organizma.

U sastavu FIT obroka nalazi se i čia seme, super-hrana koja obiluje kvalitetnim nutrijentima (vitamini A, B, D, E, antioksidansi, omega 3, mahgan, fosfor, kalijum, bakar, gvožđe, kalcijum, biljna vlakna). Takođe je važan izvor proteina i ima svojstvo da se, potpopljeno u tečnosti, pretvara u gelastu strukturu, te izaziva sitost, dok beta-glukan pomaže u smanjivanju apetita.

Priprema: 50g proizvoda (4 pune kašike) razmutiti u 2,5dl nemasnog ili probiotskog jogurta. Pre konzumiranja ostaviti da odstoji oko 30 minuta. Može se pripremati i uveče za ujutro, u tom slučaju treba da stoji u frižideru. Kada se koristi za doručak, po želji dodati kašiku suvog grožđa ili nekog drugog suvog voća. Ukoliko se koristi za večeru, ne dodavati suvo voće.

Noble
26 May 2018