Mesavina sirovih ml.semenki sa cimetom 250gr Lucar

Mesavina sirovih ml.semenki sa cimetom 250gr Lucar

269.80 DIN
4242

MEŠAVINA SIROVIH MLEVENIH SEMENKI sa cimetom (protiv holesterola)

Neto količina: 250g

Ova mešavina sadrži nekoliko vrsta sirovih semenki i cimet u specijalno određenom odnosu. Prirodna je i veoma zdrava pomoć kod regulacije masnoća u krvi, odnosno povišenog "lošeg" holesterola, ali organizmu pruža i druge brojne benefite: poboljšava imuni sistem, popravlja kompletnu krvnu sliku, čuva i čisti probavni trakt, pospešuje metabolizam, deluje kao sredstvo za detoksikaciju celog organizma. Veoma je korisna kod dijeta za mršavljenje, jer pravilno pripremljen napitak-kaša može da posluži kao niskokalorična, a "sita" večera.

Zbog specifične kombinacije prirodnih sastojaka, mešavina sirovih mlevenih semenki "Lučar" prirodan je izvor proteina i kalcijuma, veoma je bogata vlaknima, nezasićenim masnim kiselinama i brojnim mineralima.

Priprema: 1 supenu kašiku proizvoda razmutiti u čaši jogurta, biljnog mleka ili ceđenog voćnog soka. Ostaviti da odstoji (u frižideru) pre konzumiranja.

Upotreba: kod povišenog holesterola i ostalih nabrojanih stanja konzumirajte ujutro i uveče, najbolje pre obroka. Kod viška kilograma, večernja doza neka bude zamena za večeru. Preporučljivo je proizvod koristiti i za održavanje dobrog stanja organizma i vitke linije. U tom slučaju, konzumirajte ujutro, pre doručka. Za postizanje rezultata, proizvod koristiti minimum 6 nedelja.


Noble
26 May 2018