Ovsena kasa cia,borovnica i crna ribizla 65g repro

Ovsena kasa cia,borovnica i crna ribizla 65g repro

64.90 DIN
3633

Ovsena kaša je idealan izbor, upravo zahvaljujući svojim blagotvornim dejstvima na organizam. Osim što vas dugo drži sitim, ona snabdeva vaš organizam neophodnim vitaminima i mineralima i daje vam energiju. Ovas, biljka koja pripada rodu žitarica lat.”avena sativa” je isto što i zob. Postaje popularan u ljudskoj ishrani od početka osamdesetih godina prošlog veka, najčešće kao ovsene pahuljice ili ovsena kaša.
Čia semenke izuzetno su bogate kalcijumom i sadrže ogromnu količinu antioksidanata koji doprinose zaštiti od mnogih infektivnih oboljenja. Ove semenke obiluju masnim kiselinama te su za vegetarijance prosto nezamenjive. One sadrže istu količinu korisnih materija, koliko i proteinski kokteli.
Bobice crne ribizle sadrže veliku količinu ANTIOKSIDANSA u sebi. Crna ribizla je omiljena kod ljudi zbog visoke koncentracije vitamina, vlakana i drugih blagotvornih sastojaka koji se u njoj mogu naći.
Borovnica predstavlja najbogatiji izvor antioksidanasa. Za to su najzaslužniji antocianini, koji ovom bobičastom voću daju karakterističnu modrocrnu boju. Borovnica je takodje i savršena protiv malokrvnosti, usporava proces starenja, poboljšava funkcije vida i krvotoka, sadrži vitamine C, E, B2 i B3.
Dobra ovsena kaša se proizvodi po originalnoj recepturi, od zdravih sastojaka vrhunskog kvaliteta, po najvišim standardima za bezbednost hrane. Takođe, Dobra ovsena kaša je obogaćena vitaminima i mineralima, što dodatno povećava njenu nutritivnu vrednost. Dobra ovsena kaša jača imunitet i time sprečava nastanak mnogih bolesti.
Dobra ovsena kaša je proizvod 100% biljnog porekla, pogodna je za ishranu potrošača koji su na posebnim režimima ishrane.

Noble
26 May 2018